Kompresor lan Kulkas

AirStow minangka produsen lan pemasok Kompresor lan Kulkas profesional, sing duwe merek dhewe. Sugeng rawuh ing adol paling anyar, Kompresor lan Kulkas sing gampang dijaga, maju, murah lan berkualitas tinggi saka pabrik kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.

Kita minangka produsen lan pemasok Kompresor lan Kulkas, welcome grosir lan tuku Kompresor lan Kulkas paling anyar saka pabrik kita. Yen sampeyan kasengsem ing Kompresor lan Kulkas, kita bakal menehi kutipan. Sugeng rawuh kanggo tuku produk sing gampang dijaga, berkualitas tinggi, maju lan murah. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe. Yen sampeyan pengin ngerti liyane, hubungi kita.

View as  
 
  • Kaca pandelengan biasane dipasang ing garis cair sistem sing nggunakake piranti pangukuran katup ekspansi termostatik (TXV). Lan ngidini teknisi ndeleng kondisi refrigerant ing titik sing dipasang.

  • Kita minangka produsen lan pemasok Crankcase Heater, welcome kanggo grosir lan tuku Mesin Pemanas Crankcase paling anyar saka pabrik kita. Yen sampeyan kasengsem ing Crankcase Heaters, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan.

  • Kit wiwitan hard minangka kapasitas nyimpen energi sing mbantu kondhisi hawa diwiwiti nalika ora bisa diuripake. Airstow duwe kit wiwitan sing angel kanggo kabutuhan layanan sampeyan.

  • Produk tutup Pemanasan lan Air Conditioning minangka bagean penting ing sistem HVAC. Airstow nyedhiyakake produk katup kayata katup termostatik, solenoid lan bal.

  • Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Filter-driers saka AirStow, yaiku produsen, supplier lan pabrik Filter-driers profesional. Tuku produk paling laris, berkualitas tinggi, canggih lan murah saka kita. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe. Yen sampeyan pengin ngerti liyane, hubungi kita.
    Filter driers yaiku piranti sing digunakake ing sistem HVAC sing minangka kombinasi filter lan drier. Afilter digunakake kanggo mbusak partikel kayata rereget, logam utawa kripik saka ngetik kontrol aliran refrigerant.

  • AirStow minangka produsen lan pemasok Kompresor profesional, sing duwe merek dhewe. Kompresor kita paling laris, canggih, gampang dijaga. Madeg ing taun 1989, AirStow dumunung ing 2020 Evel Street, Davis City, California, AS.
    Iki minangka merek AC kabeh-udhara dhuwur ing wilayah kulon Amerika Serikat lan produk pendukung sing ditunjuk kanggo Irvine, proyek real estate paling dhuwur ing Amerika Serikat. Panggantos kompresor minangka bagean penting saka pemanasan lan AC supaya bisa ngladeni pelanggan.

 1 
Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kompresor lan Kulkas saka AirStow, yaiku produsen, supplier lan pabrik profesional Kompresor lan Kulkas. Tuku produk paling anyar, berkualitas tinggi, canggih lan murah saka kita. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe. Yen sampeyan pengin ngerti liyane, hubungi kita.
[email protected]