ASZT 19 SEER Two Stage Heat Pump

ASZT 19 SEER Two Stage Heat Pump

Nyetel kanggo kabutuhan comfort lan adaptasi karo kabutuhan teknologi.
Grosir majeng, gampang-maintainable, paling anyar Sade ASZT 19 SEER Two Stage Heat Pump saka AirStow. Minangka salah siji saka ASZT 19 SEER Two Stage Heat Pump produsen, supplier lan pabrik, kita duwe merek dhewe. Yen sampeyan kasengsem ing ASZT 19 SEER Two Stage Heat Pump kualitas dhuwur, hubungi kita.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku ASZT 19 SEER Two Stage Heat Pump berkualitas tinggi. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

ASZT 19 SEER Two Stage Heat Pump

Nyetel kanggo kabutuhan comfort lan adaptasi karo kabutuhan teknologi.


Fitur

â Sistem kontrol canggih Demand Defrost nyilikake siklus defrost, nyuda biaya energi nalika njaga kenyamanan.

â Baja galvanis sing tahan benturan, dicet bubuk, baja galvanis rong potong koil kisi-kisi sing diekstrusi nambah proteksi lan nggawe reresik gampang, lan cat wêdakakêna kelas otomotif sing dirating ing semprotan uyah 1000 jam nyedhiyakake taun-taun tanpa karat. kinerja

â Bisa nganggo termostat konvensional 3 warna lengkap, termostat sing aktif Wi-Fi nyedhiyakake remot kontrol lan ngawasi

â Climate Set⢠â nyedhiyakake profil operasi sing wis dikonfigurasi sing bisa dipilih kontraktor panginstalan sajrone panyiapan kanggo nyetel operasi sistem kanggo iklim Lembap, Kering, utawa Normal. Pangaturan fine-tune tambahan tansah kasedhiya kanggo nyedhiyani solusi comfort khusus. (Fitur kasedhiya nalika panggerak udara njero ruangan kacepetan variabel digunakake.)

â Unit bisa dicocogake karo Airstow

â Kompresor gulir rong tahap minangka desain sing kuat lan teruji wektu sing bisa tahan karo kaku sing diwenehake nalika nyenengake omah

â Integrasi karo Sistem Zoning Komunikasi

â Komunikasi Mampu â Dirancang kanggo operate minangka sistem kabel konvensional utawa minangka sistem komunikasi sing mung mbutuhake 4 kabel termostat antarane unit njaba lan njero ruangan, sistem komunikasi nyedhiyakake timer komisioning nalika wiwitan uga kemampuan kanggo mriksa status sistem ing unit ruangan, termostat, utawa mbatalake nggunakake App ditetepake.


Spesifikasi Teknis

Teknologi Comfort Sistem pangurangan swara QuietDriveâ¢
Koil Tabung Tembaga sing ditingkatake diikat menyang sirip aluminium sing ditingkatake
Tipe Kompresor Kompresor Gulung Dua Tahap
Lintang Energi ya wis
Motor Fan Sistem QuietDriveâ¢
Range Tonnage 2, 3, 4, 5 Ton
Range SEER Nganti 16 SEER
Kode Garansi Part Garansi Suku Cadang 10 Taun *
Garansi Liyane Kompresor: Garansi Terbatas Kompresor 10 taun*
Pilihan Kontrol Komunikasi utawa Konvensional



Panas Tags: ASZT 19 SEER Pompa Panas Dua Tahap, Grosir, Merk, Adol Paling Anyar, Lanjut, Gampang dijaga, Kualitas, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
[email protected]